tisdag 11 januari 2011

A.C. Milan vs Udinese 4-4

Vilken match! Åtta mål i en match är rätt mycket, och fyra insläppta mål på hemmaplan för ett lag i Milans kaliber mot ett mittenlag är under all kritik! Ni som såg matchen kan säkert hålla med om detta; Vad i helsike gör en spelare i Boneras klass i Milan?? Milan måste skärpa sig, inte minst på hemmplan! Bland annat måste man rensa en del spelare, t.ex. Bonera, Gattuso (Tyvärr!) och Seedorf.

Bonera håller inte måttet för att spela i Serie A. Gattuso kan inte spela fotboll, inte mer än att dra på sig en massa kort och förstöra spel, både för sitt eget lag och motståndaren. Han var välbehövlig en gång i tiden när han kunde vinna alla närkamper, förstöra motståndarens spel. Han är för dålig, i alla fall för att spela i topplaget Milan. Han hade säkert gjort bra ifrån sig i lag som Udinese, Parma, Bologna och en del mindre lag.  Seedorf har tappat skärpan, han ger och tar. Alldeles för ojämn för att ens finnas med i reservbänken. Man kan summera matchen med att Milan hade en del tur i helgens kamp om Lo Scudetto, eftersom det bakomliggande laget Lazio kammade noll poäng mot bottenlaget Lecce. Milan visade enorm styrka genom att återhämta sig två gånger om i matchen, från 1-3 till 3-3 och från 3-4 till 4-4. Amelia, Bonera och Seedorf hängde inte med när Di Natale & Company växlade tempo i sina kontringar.

Jag kräver att Milan fortsätter rensa truppen! In med talangerna! Jag skulle gärna vilja se Strasser istället för Gattuso, Verdi/Merkel istället för Seedorf. Yepes bör vara ett självklart alternativ för "steget-efter" Bonera, även om den sistnämnda ersättaren har passerat sitt bäst-före-datum. Hans rutin räcker långt mycket mer än vad Boneras dåliga spelförståelse gör!

Vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. tack så mkt för din kommentar om Frossle! och tack för den andra kommentaren med ;) puss pådig!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du uppskattar mina kommentarer! =) Puss

    SvaraRadera